Wie ben ik?

Mijn naam is Anneke Betten, ik woon in Hoorn in West-Friesland, ben getrouwd en heb twee volwassen zoons. Het was altijd een wens van me psychologie te studeren en tussen 2004 en 2012 heb ik met veel plezier deze studie aan de Open Universiteit gedaan. Het werken vanuit een eigen praktijk heeft me altijd getrokken om op mijn eigen manier mensen te kunnen helpen, met gebruik van mijn studie, levens- en werkervaring.

In mijn vrije tijd wandel ik graag. De laatste jaren heb ik verschillende keren een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela gelopen en ik loop jaarlijks de Vierdaagse van Nijmegen.

Kwaliteiten die mensen over mij noemen zijn: empathie, goed luisteren, respect, betrokken, ruimte geven, rustige en steunende benadering.

Studie- en werkervaring

Studierichting Klinische psychologie met Basisaantekening Psychodiagnostiek. Na mijn studie ben ik tussen 2013 en 2017 werkzaam geweest als psycholoog bij een instelling in de gezondheidszorg. Tijdens en na mijn studie heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd zoals coaching, cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment therapie, positieve psychologie, motiverende gespreksvoering, Mindfulness, zelfcompassie, wandelcoaching.

In het verleden heb ik ruim 30 jaar als ergotherapeut gewerkt binnen de revalidatie van kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een lichamelijke, meervoudige of zintuiglijke beperking.

Ik heb enkele jaren als vrijwilliger gewerkt bij landelijke telefonische- en chat-hulpdienst Sensoor. Momenteel werk ik als vrijwilliger bij Inloophuis Pisa in Hoorn, voor mensen met kanker en hun naasten.

Vanaf begin 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk als psycholoog in Hoorn en omgeving.

Contact: neem via de mail, de website of telefonisch contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.